Ce-sa-alegem-dintre-o-bona-si-un-afterschool-pentru-copii

Ce sa alegem dintre o bona si un afterschool pentru copii?

Fiecare parinte isi doreste un loc de munca pentru a putea sa ofere familiei un trai lipsit de orice grija materiala. In aceste conditii, daca ambii parinti lucreaza este foarte important sa gaseasca o solutie in ceea ce priveste copiii.

De aceea, unii parinti aleg sa-si lase copiii la bunici, in timp ce atunci cand aceasta solutie nu este posibila, se cauta alte solutii precum inscrierea la un afterschool sau angajarea unei bone.

Inscrierea copilului la un afterschool este o solutie mai buna decat angajarea unei bone din mai multe motive, care va sunt prezentate in randurile care urmeaza.

Afterschool

Dupa ce isi termina orele de curs la scoala, cei mici vor petrece cateva ore la afterschool, pana cand vor fi preluati de catre parinti. Aceasta solutie este preferata de catre mamele si tatii copiilor deoarece ii stiu pe cei mici in siguranta.

La afterschool copiii primesc mancare, deci parintii nu trebuie sa se ingrijoreze de faptul ca ai lor copii nu vor fi hraniti pe timpul zilei. Alimentatia este extrem de importanta pentru fiecare persoana, mai ales pentru copii.

Copiii primesc ajutor la teme din partea personalului de la afterschool, deci acesta este un alt avantaj major pentru ca dupa ce vor ajunge acasa vor avea cateva ore la dispozitie pentru a se juca.
criando.ro

La afterschool acestia vor avea posibilitatea de a petrece timp in compania unor alti copii de aceiasi varsta, iar astfel vor socializa si se vor implica in diferite jocuri si activitati. In acest fel se vor imprietenii cu alti copii, iar timpul le va trece mult mai placut. Vor putea invata multe lucruri utile, chiar si o limba straina.

In plus, costurile inscrierii copilului la un afterschool nu sunt atat de mari precum ar crede unii parinti. Este mai ieftina aceasta solutie dar si mai utila decat angajarea unei bone.

Angajarea unei bone

Angajarea unei bone este o solutie pentru parintii care doresc ca ai lor copii sa fie preluati de la scoala de catre o bona, si dusi acasa. Ei bine, o bona este mai costisitoare decat inscrierea copilului la afterschool, dar unii parinti aleg aceasta solutie doar pentru ca doresc sa stie ca le sunt acasa copiii.

O bona are grija de copii dar nu ii poate asigura pe parinti de faptul ca ii ajuta pe cei mici la rezolvarea problemelor si la efectuarea temelor pentru a doua zi de scoala. La afterschool acestia primesc ajutor pentru a-si face temele.

In timp ce se afla in casa cu copiii, bona poate umbla si prin alte locuri, cum ar fi printre lucrurile parintilor. Inscrierea copilului la afterschool scuteste parintii de aceasta grija.

Asadar, exista cateva argumente datorita carora, parintii care cauta cea mai eficienta solutie pentru a-si sti copiii in siguranta, ar trebui sa alega un afterschool pentru acestia, si nu o bona.

Pana la urma insa, fiecare parinte stie mai bine ce planuri are, ce buget are la dispozitie (chiar daca bona este mai scumpa decat un afterschool) si ce program de munca are. Un afterschool insa este mai avantajos din aproape toate punctele de vedere decat o bona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *