Doua-idei-de-afaceri-de-succes-pe-timp-de-pandemie

Doua idei de afaceri de succes pe timp de pandemie

Datorita faptului ca nu am scapat inca de pandemie, foarte multi antreprenori se gandesc sa inceapa diferite alte business-uri deoarece afacerile care le-au adus foarte multi ani in trecut se pare ca nu mai sunt profitabile, chiar daca au investit foarte multi bani in campaniile de promovare online.

Exista mai multe afaceri care pot fi incepute acum pe timp de pandemie, iar acest articol va prezinta doua idei de business de succes. Merita sa cititi pana la final, si sa luati in considerare aceste idei.

Firma de curatenie

Prima idee de afacere care poate avea un real succes mai ales acum, pe timp de pandemie este aceea de a opta pentru o firma de curatenie. Curatenia este extrem de importanta atat in locuintele oamenilor cat si in spatiile comerciale si in institutiile publice.

Vestea si mai buna este ca pentru o astfel de afacere nu trebuie sa aveti la dispozitie o suma foarte mare de bani inca de la inceput.

Trebuie sa aveti banii necesari pentru deschiderea unui SRL (in jur de 800 de lei cu tot cu capitalul social), iar apoi este necesar sa dispuneti de bani pe care sa ii folositi pentru a cumpara echipamente de aspirat si de maturat, echipamente pentru curatarea mochetelor si a pardoselii.

Aveti nevoie de aspiratoare profesionale pentru lichide si praf, de trusa pentru spalarea geamurilor, de scari de inaltimi variabile si de produse consumabile. Daca detineti un autoturism, il puteti folosi pentru deplasari. Daca nu, puteti cumpara o masina cat mai ieftina dar in stare de functionare pentru deplasarea personalului si transportul produselor si a echipamentelor.

Sex Shop online

Ideea de a deschide un business online este foarte buna, indiferent de ce inclinatii aveti. Cu siguranta insa, daca doriti sa deschideti un sexshop, nu trebuie sa mai stati pe ganduri.

Majoritatea cuplurilor si foarte multe femei singure folosesc jucariile sexuale. De multe ori, acestea sunt cumparate din strainatate (site-uri straine) la preturi atractive, dar dureaza mult timp pana ajung la destinatie.

Oamenilor le este oarecum rusine sa cumpere jucarii sexuale de la sex shop-urile din oras, de aceea prefera sa cumpere online. Cu un asemenea business puteti da lovitura, mai ales acum cand datorita pandemiei foarte multe persoane si foarte multe cupluri lucreaza de acasa si au mult timp liber de petrecut in dormitor.

Puteti gasi diversi furnizori de la care sa cumparati jucariile la preturi foarte mici, pe care apoi le puteti vinde la pretul pietei sau sub pretul pietei pentru a atrage clientii. Investiti o suma nu foarte mare in promovarea online, va puteti promova si in Social Media sau prin seo, iar cei de la Creative Grande Seo va pot ajuta.

Un sexshop online va poate ajuta sa aveti venituri foarte mari, pentru a duce o viata lipsita de orice grija.

Concluzie

Asadar, si pe timp de pandemie exista unele idei de afaceri care pot avea succes, iar un sex shop sau o firma de curatenie pot fi cele mai bune idei de business in acest context.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *