Cele-mai-bune-pozitii-pentru-a-ramane-gravida

Cele mai bune pozitii pentru a ramane gravida

Fiecare femeie isi doreste ca mai devreme sau mai tarziu sa devina mama, iar pentru asta cu siguranta se intereseaza care sunt cele mai bune pozitii pentru a ramane gravida.

Probabil nu exista un studiu care sa ne arate care pozitii sexuale sunt mai potrivite pentru a ramane gravida, iar femeile pot ramane gravide in orice pozitie, chiar si fara sa se straduie sa faca acest lucru.

In cazul in care insa iti doresti neaparat sa ramai gravida, exista totusi unele pozitii care pot ajuta sperma partenerului sa ajunga mai aproape de cervix si sa ramana acolo suficient de mult timp, astfel incat spermatozoizii sa fecundeze volulul.

Ideea este ca sperma sa nu inoate impotriva gravitatiei, deci nu vei dori sa stai in fund sau in picioare, pentru ca doresti sa-i dai voie lichidului seminal sa ajunga acolo unde este necesar.

Acest articol iti prezinta unele pozitii sexuale recomandate pentru a ramane gravida, pe care cu siguranta trebuie sa le incerci daca vrei sa devi mama. Citeste pana la final, si cu siguranta vei afla unele informatii care iti pot fi de mare folos.

  1. Pozitia misionarului

Probabil, pozitia misionarului in care barbatul sta intins deasupra femeii, este cea mai simpla si cea mai usoara pozitie care te poate ajuta sa ramai gravida. Aceasta pozitie este potrivita pentru ca permite penetrarea adanca, iar astfel sperma va ajunge aproape de cervix.

In plus, vei sta mult timp intinsa pe spate, iar lichidul seminal va ramane in corpul tau mai mult timp. Dupa finalizarea partidei de amor, este recomandat sa iti asezi o perna sub fund, pentru a-ti pastra soldurile ridicate, iar genunchii sa ii aduci la piept. Daca reusesti, stai in acea pozitie pana la 15 minute.

In cazul in care va plictisiti insa de aceasta pozitie, puteti face si unele “ajustari”. Nu esti nevoita sa stai doar pe canapea. Poti sta si pe bancheta din spate a masinii, poti sa stai si pe canapea sau chiar si pe covor, sau pe masa (daca aveti o masa din lemn masiv). Important este sa stai pe spate.

De preferat este ca la final, sa ramai pe spate inca un sfert de ora pentru a creste sansele de reusita.

  1. Pozitia Doggy Style

O alta pozitie sexuala ideala pentru a ramane insarcinata este Doggy Style pentru ca permite o penetrare adanca, altfel spus, permite ca sperma sa se apropie de cervix. Cand partida de sex este gata, trebuie doar sa stai intinsa pe burta cu soldurile ridicate.

  1. Lingurita

Aceasta este o alta pozitie care poate fi extrem de eficienta. In cazul in care celelalte doua pozitii nu v-au oferit rezultatul mult asteptat, cu siguranta aceasta pozitie poate fi incercata.

Trebuie sa stai intinsa pe o parte, in timp ce el te penetreaza din spate. In ciuda faptului ca penetrarea nu este adanca, este foarte relaxanta, si este considerata ideala pentru a ramane gravida, de catre foarte multe femei. La final, trebuie sa stai pe spate timp de cateva minute.

In ciuda faptului ca nu exista nici un studiu care sa ateste acest lucru, foarte multe femei au declarat si pe forumuri si pe diferite grupuri, ca aceste pozitii le-au ajutat sa ramana insarcinate.