de-ce-fac-fetele-viceochat.

De ce fac fetele videochat?

Probabil atunci cand v-ati uitat pe site-urile care prezinta oferte ale joburilor disponibile, ati vazut o multime de locuri de munca disponibile pentru fete in industria videochatului.

Daca va intrebati de ce fetele aleg o cariera in videochat, veti descoperi in acest articol unele dintre avantajele unei cariere in videochat. Veti ramane uimiti sa descoperiti cat de multe avantaje ofera o asemenea cariera.

  1. Job legal

Pentru ca multe persoane au o mentalitate invechita in Romania si judeca fetele care aleg sa faca videochat, trebuie ca mai intai de toate sa mentionam faptul ca videochatul este legal, si este reglementat de Legea 196/2003, lege care ulterior a fost modificata si completata de Legea 496/2004.

Practic, fetele care practica videochatul nu incalca legea, au un job legal. Ba chiar mai mult, au toate contributiile platite la stat ca doctoritele, secretarele, profesoarele, etc.; deci au un loc de munca legal.

  1. Salarii foarte mari

Multi cred ca salariile despre care se discuta atunci cand vine vorba de videochat, sunt de fapt niste simple mituri. Ei bine, ati ramane surprinsi sa aflati ca de fapt chiar atat de multi bani se castiga in aceasta industrie.

O fata care incepe o cariera in aceasta industrie, poate sa castige 1000 de dolari chiar in prima luna de activitate. Apoi, muncind din greu si acumuland experienta, va putea ajunge la castiguri de 5000 – 10.000 de dolari in fiecare luna.

De mentionat este faptul ca banii nici aici nu pica din cer, iar modelele trebuie sa munceasca la fel ca la alt job, 160 ore pe luna. Daca muncesc si in week-enduri cu siguranta salariile lor lunare vor fi mult mai mari.

  1. Bonusuri consistente

Studiourile de videochat isi stiu rasplati modelele. De exemplu, la o anumita vechime in cadrul echipei de modele, fiecare model primeste o recompensa, in functie de politica studioului.

Exista studiouri care recompenseaza lunar modelele care obtin cele mai bune rezultate, si care reusesc sa produca cat mai multi bani.

De-asemenea, trebuie facuta precizarea ca modelele care propun alte fete (care intre timp devin modele), vor primi bonus de recomandare modele videochat. Acesta depinde de la studio la studio, dar cu siguranta este unul cat se poate de consistent.

  1. Program de lucru flexibil

Dupa cum spuneam, fetele care aleg aceasta cariera, trebuie sa munceasca 160 de ore pe luna, la fel ca in alte domenii de activitate. Avantajul este ca aici pot alege daca doresc sa lucreze doar de dimineata, doar dupa- masa sau doar seara.

Astfel ca daca au de mers la facultate sau daca au diferite alte treburi pe timpul zilei, modelele pot munci doar seara fara probleme. Pana la urma, nu conteaza cand si cum prefera sa lucreze, ci conteaza sa lucreze.

  1. Confidentialitate sau promovare

Exista fete care inca se tem de gura lumii, iar studiourile sunt de partea lor, asigurandu-le confidentialitatea. Vor bloca clientii din Romania, dar si din diferite tari de unde doresc modelele, pentru a nu fi descoperite de catre cunoscuti. Astfel, nu va afla nimeni de ele ca fac videochat.

Cat despre fetele care nu au nici o treaba cu acest lucru, ele pot fi promovate, pentru a castiga la capitolul imagine. Ele pot semna apoi diferite contracte pentru a deveni imaginea diferitelor branduri, iar de aici vor castiga mai multi bani.

Practic, studioul poate si sa pastreze confidentialitatea, dar sa si promoveze modelele, in functie de preferintele acestora.

  1. Sedinte foto

Studiourile le ofera mereu modelelor sedinte foto profesionale, facute de cei mai renumiti fotografi videochat. Aceste poze le pot ajuta sa atraga cat mai multi clienti. In plus, majoritatea studiourilor le permit sa posteze si pe retelele de socializare pozele, daca isi doresc acest lucru.

  1. Make up

Cu sigurata, inainte de a-si incepe treaba, modelele vor beneficia de machiaj profesional. Fie vor fi machiate de profesioniste, fie se vor machia singure, cu produse de cea mai buna calitate, puse la dispozitie de studio.

  1. Utilizarea jucariilor sexuale.

Utilizarea jucariilor sexuale este un alt beneficiu pentru multe fete, care mereu au fost tentate sa foloseasca un vibrator sau un dildo. Ei bine, pot face acest lucru in fata camerei web, si pot castiga si bani multi facand acest lucru.

Asadar, acestea sunt cateva beneficii de care se pot bucura fetele care aleg sa faca videochat.