Cele-mai-bune-aplicatii-pentru-masurarea-distantei

Cele mai bune aplicatii pentru masurarea distantei

Un smartphone poate fi folosit de catre fiecare dintre noi in foarte multe scopuri, iar unele persoane il folosesc strict pentru a comunica. Alte persoane folosesc aplicatii pentru a asculta muzica sau pentru a edita fotografii.

Exista aplicatii pentru masurarea distantei care pot fi instalate pe smartphone-uri, si care se pot dovedi a fi deosebit de utile in multe situatii. Despre asemenea aplicatii vom discuta in continuare, si va vom prezenta cateva dintre cele mai utile asemenea aplicatii.

  1. GPS Field Area Measure (Android / iPhone)

Este cea mai buna aplicatie de masurare a distantei Android / iPhone 2021, drept dovada a fost descarcata de milioane de oameni, si este aplicatia cu cele mai bune evaluari.

GPS Field area measure este o aplicatie gratuita care masoara distanta, perimetrul sau zona, iar datele pot fi partajate cu colegii dvs. Este foarte precisa si poate fi folosita pentru a obtine distanta dintre obiecte, pentru a determina liniile de proprietate si pentru a afla aria exacta a campului.

Permite evaluarea zonei intr-o multitudine de unitati de masura si este o aplicatie care poate fi utilizata atat online cat si offline.

  1. Measure (Android / iPhone)

Este o aplicatie buna de masurare a distantei. Va ajuta sa calculati zona GPS sau distanta GPS cu cea mai buna precizie. Puteti alege dintr-o varietate de unitati, inclusiv metri si mile.

De asemenea, puteti afla distanta dintre multiplele puncte de pe harta. Daca trebuie sa calculati suprafata tarii sau a orasului, puteti calcula cu usurinta suprafata cu aceasta aplicatie.

De asemenea, va ofera facilitatea de a gasi ruta intre doua puncte de pe harta. Puteti salva punctele din istoricul zonei GPS sau distantei calculate.

  1. Smart measure (Android)

Smart measure este fara doar si poate, una dintre cele mai bune si mai utile aplicatii de masurare a distantei. Este alegerea a milioane de oameni, si este una dintre aplicatiile cu cele mai bune evaluari. Masoara distanta si inaltimea tintei folosind trigonometria. Utilizarea sa este simpla.

  1. Measure Distance Map (Android)

Este de asemenea, o aplicatie buna de masurare a distantei si a fost descarcata de sute de mii de oameni. Acesta este una dintre aplicatiile cu ratinguri bune. Suporta calculatorul de distanta pentru a afla distanta dintre doua sau mai multe puncte oriunde pe pamant.

De asemenea, puteti construi serii de locatii pentru a afla distanta totala. Rezultatele distantei vor fi afisate in metri, kilometri, mile marine, si mile. Suporta schimbarea rapida a tipurilor de harti: Normal, satelit, teren, hibrid. Acesta sustine coordonatele la pozitia dvs.

  1. EasyMeasure-Camera (Android / iPhone)

A fost descarcata si aceasta aplicatie de sute de mii de oameni la nivel mondial, fiind o aplicatie deosebit de utila care va arata distanta fata de obiectele vazute prin obiectivul camerei de pe dispozitivul dvs. Android.

Va ajuta sa aflati cat de departe se afla un obiect, va ajuta sa aflati cat de inalta este o cladire. Cu aceasta aplicatie aflati si cat de larg este un spatiu.

Adica masoara distanta, inaltimea si latimea obiectelor. Este cu o interfata usor de utilizat, deci cu siguranta nu veti intampina probleme in ceea ce priveste utilizarea sa. Masoara distanta ca o ruleta, si poate fi actualizata pentru a masura inaltimea si latimea obiectelor.

Puteti partaja rezultatele prin e-mail, Facebook sau Twitter. Descarcati-l acum si partajati rezultatele masuratorilor cu prietenii.

  1. Air Measure (Android / iPhone)

Aceasta este o aplicatie de masurare a distantei, care poate fi utilizata cu ajutorul telefonului si poate fi utilizata cu ajutorul tehnologiei de realitate augmentata de pe dispozitiv, si poate fi utilizata pentru a masura distantele.

De exemplu, daca va deplasati cu telefonul din punctul A in B, atunci telefonul va poate oferi o distanta exacta intre cele doua locuri. Aceasta este o aplicatie utila si obligatorie pentru persoanele carora le place sa calatoreasca.

  1. Map Ruler Android / iPhone

Aceasta este o aplicatie miraculoasa de masurare a distantei, care functioneaza in cel mai bun mod pentru a gasi cea mai mica distanta intre doua puncte. In mod evident, aceasta aplicatie poate fi considerata a fi un ajutor pentru calatori. Zonele si perimetrul zonelor pot fi de asemenea calculate cu ajutorul acestei aplicatii.

Traseele pot fi calculate in toate unitatile, unele dintre ele fiind km, mile, etc. Aceasta este cea mai buna aplicatie pentru calcularea unei traiectorii continue care va poate ajuta in mod inteligent in deplasari si pe distante mai scurte.

Iata asadar 7 dintre cele mai bune aplicatii de masurare a distantei, care pt fi instalate pe telefoanele Android sau pe iPhone (iOS). Cu siguranta, in functie de necesitatile fiecaruia, o astfel de aplicatie poate fi solutia ideala pentru masurarea distantei.