Care-sunt-avantajele-majore-ale-traiului-la-casa

Care sunt avantajele majore ale traiului la casa?

Pentru persoanele care locuiesc la bloc, in mod evident cea mai mare dorinta este aceea de a-si permite intr-o buna zi sa se mute la casa, unde sa aiba o curte mare si frumos amenajata cu diferite plante ornamentale.

Este mai mare dragul sa ai o gradina cu gazon si multi arbusti ornamentali precum liliacul de vara Empire Blue care are o culoare violet cu adevarat fascinanta, sau liliacul de vara White Profusion.

Decor fascinant

Intr-o asemenea gradina in care pot fi plantate multe alte plante ornamentale si diferiti arbusti, te poti relaxa dupa o zi grea la servici, te poti bucura de mirosul superb al plantelor si iti poti incarca bateriile pentru ziua care urmeaza.

Cu siguranta insa nu doar decorul fascinant datorita plantelor si arbustilor ornamentali este un motiv pentru care traiul la casa este mult mai rentabil decat traiul la bloc. Exista foarte multe alte avantaje.

Mai multa liniste

In primul rand, traiul la casa ofera mai multa liniste. Atunci cand locuiesti la casa nu te mai trezeste vecinul de deasupra in singura ta zi libera a saptamanii, pentru ca porneste aspiratorul la ora 9 dimineata. Nu mai auzi vecinul cand merge la baie si nici discutiile sau certurile dintre vecini.

Posibilitatea de a cultiva fructe si legume

In afara de faptul ca ai mai multa liniste si poti avea o gradina frumos amenajata cu florile si plantele ornamentale preferate, ai posibilitatea de a cultiva si fructe si legume pentru propriul consum.

Cum ar fi ca in fata casei sa ai gazon si arbusti ornamentali, iar in curtea din spate sa plantezi butasi de diferite soiuri de vita de vie sau pomi fructiferi pentru a consuma toamna fructele preferate?

Cum ar fi sa cultivi legume pentru propriul consum in gradina? Ei bine, aceste lucruri pot fi realitate atunci cand locuiesti la casa.

Posibilitatea de a desfasura diferite activitati

Cand locuiesti la casa, ai cu siguranta cel putin o anexa pe langa locuinta Ei bine, in functie de pasiunile pe care le ai, poti desfasura diferite activitati in anexele respective.

De exemplu, poti alege sa cumperi pamant pentru flori si sa plantezi diferite tipuri de flori in ghiveci, iar ulterior le poti vinde, sau poti face diferite alte lucruri care iti plac.

Asadar, datorita faptului ca la casa ai mai multa liniste, poti cultiva fructe si legume si poti desfasura tot felul de activitati in functie de propriile pasiuni, cu siguranta daca locuiesti la bloc este firesc sa vrei si mai mult sa te muti la casa, iar daca locuiesti la casa, este firesc sa nu doresti sa te muti vreodata la bloc.

In plus, decorandu-ti gradina cu tot felul de arbusti ornamentali si plante ornamentale, poti avea propriul colt de rai. Intr-adevar insa, la casa ai mai mult de lucru, trebuie sa te ocupi de plante si de arbusti, trebuie sa tunzi gazonul si sa il uzi, dar decorul si toate celelalte avantaje de care poti avea parte, merita toti banii.