de-ce-fac-fetele-videochat-in-Romania

De ce fac fetele videochat in Romania?

V-ati intrebat vreodata de ce fac fetele videochat, in loc sa opteze pentru o cariera intr-un alt domeniu de activitate? Daca da, cu siguranta doriti sa aflati si care sunt motivele datorita carora o multime de fete fac videochat in prezent.

Acest articol va prezinta cateva dintre motivele datorita carora, multe fete care isi cautau un loc de munca, au ales sa devina modele de videochat.

  1. Videochatul este legal

In primul rand, videochatul este legal in Romania, iar Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/204, dovedesc acest lucru. Daca mai punem la socoteala si faptul ca modelele de videochat au toate contributiile catre stat platite, este firesc ca isi doresc o asemenea cariera din acest motiv, si nu numai.

  1. Un loc de munca foarte bine platit

Ati auzit ca exista modele de videochat care castiga 10.000 de dolari lunar si credeti ca acestea sunt mituri? Ei bine, chiar exista fete care castiga atat de multi bani, insa la fel ca in orice domeniu de activitate, muncesc cel putin 160 de ore in fiecare luna.

In plus, modelele lucreaza si ore suplimentare pentru a castiga mai multi bani. Ele pot castiga sute sau mii de euro si pentru recomandarea altor modele, dar si pentru diferite alte motive cum ar fi vechimea in cadrul studioului, bonusuri de performante, etc.

Merita sa amintim si faptul ca modelele au posibilitatea de a-si alege programul de lucru, acesta fiind de-asemenea un alt mare avantaj. Nu peste tot pot avea un program de lucru flexibil.

  1. Discretie sau promovare

Unele fete doresc sa le fie pastrata confidentialitatea, iar studiourile le pastreaza confidentialitatea. Alte fete isi doresc sa fie promovate pentru a castiga si mai multi bani din diferite alte contracte de reprezentare a firmelor, iar studiourile le promoveaza. Practic, studiourile de videochat fac tot ceea ce doresc modelele, pentru a le face fericite.

  1. Jucarii sexuale

Fetele care fac videochat pot alege sa foloseasca jucariile sexuale in timpul activitatii, iar astfel vor castiga mai multi bani, pentru ca vor satisface fanteziile sexuale ale clientilor. In plus, au parte si de clipe de placere. Fetele care nu doresc sa faca acest lucru, nu sunt obligate sa foloseasca jucariile sexuale.

  1. Pot face videochat adult sau non adult

Videochatul adult implica jucariile sexuale si nuditatea, iar fetele lipsite de inhibitii aleg aceasta solutie. Cele mai timide din fire aleg videochatul non adult care se bazeaza pe arta seductiei si a conversatiei, dar care nu implica nuditatea.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care fetele aleg sa faca videochat. Ele insa au parte de multe alte avantaje. Pentru a face videochat insa, fetele au nevoie de unele calitati, iar in continuare le vom prezenta pe scurt.

Calitatile necesare pentru a face videochat

  1. Aspect fizic placut

Nimeni nu zice ca un model de videochat trebuie sa aiba dimensiunile unui manechin sau ale unui fotomodel, dar un model de videochat trebuie totusi sa aiba aspect fizic placut si ingrijit. Clientii vor dori sa petreaca timpul in compania unei femei frumoase, motiv pentru care si platesc atat de multi bani.

  1. Limba engleza

Cunostintele de limba engleza sunt o necesitate, din moment ce toti clientii sunt straini. Aceasta insa nu este o problema pentru ca studiourile de videochat le ofera fetelor posibilitatea de a participa la diferite cursuri de limba engleza pentru a se perfectiona si pentru a-si desfasura activitatea.

  1. Cultura generala

Clientii nu toti doresc ca fetele sa se dezbrace la camera. Unii pur si simplu doresc doar sa aiba cu cine sa poarte o conversatie placuta. Din acest motiv, fetele trebuie sa aiba cat mai multe cunostinte, pentru a putea purta o conversatie placuta cu clientii.

Asadar, acestea sunt cateva motive datorita carora fetele urmeaza o asemenea cariera, dar si cateva dintre calitatile pe care trebuie sa le aiba o fata care doreste sa devina model de videochat.