De-ce-merita-sa-va-promovati-afacerea-printr-o-campanie-seo

De ce merita sa va promovati afacerea printr-o campanie SEO?

Stiati ca 89% dintre specialistii in marketing considera ca optimizarea motoarelor de cautare (SEO) are succes? Daca nu ati investit in SEO pentru afacerea dvs. pana acum, specialistii de la Creative Grande Seo va pot veni in ajutor cu cele mai bune servicii de pe piata. Va vor aduce la cunostinta care sunt beneficiile pe care o campanie de optimizare seo vi le ofera.

Pana atunci insa, va recomandam sa cititi acest articol pana la final, pentru a descoperi cateva dintre uimitoarele beneficii ale serviciilor SEO.

 1. Serviciile SEO va ajuta sa ajungeti la oameni care folosesc motoare de cautare pentru a gasi produse sau servicii

Cand incercati sa gasiti oameni interesati de afacerea dvs., doriti sa ajungeti la ei acolo unde participa online. Importanta SEO consta in faptul ca oamenii folosesc motoarele de cautare in fiecare zi. De fapt, exista peste 3.5 miliarde de cautari efectuate zilnic pe Google.

Oamenii folosesc motoarele de cautare pentru a descoperi produse noi, pentru a gasi servicii relevante, pentru a localiza companii si pentru a descoperi informatii utile. Optimizand site-ul dvs. pentru SEO, ii ajutati pe acesti oameni sa va gaseasca afacerea in rezultatele cautarii.

Serviciile SEO va vor ajuta sa va optimizati site-ul web pentru a aparea in rezultate de cautare mai relevante. Mai multi oameni va vor gasi afacerea si vor verifica tot ce aveti de oferit. Este cel mai bun mod de a ajunge la oameni care cauta companii precum cea a dvs.

 1. Serviciile SEO va ajuta sa obtineti trafic de calitate pe site

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale SEO este ca veti obtine trafic de calitate pentru afacerea dvs. SEO necesita optimizari pentru a va ajuta sa apareati in rezultatele relevante ale cautarii. Aparand in aceste rezultate de cautare, puteti atrage trafic si utilizatori mai calificati.

Spre deosebire de reclamele sponsorizate care v-ar putea aduce trafic pe site doar cat timp suportati costurile unei astfel de campanii de promovare a business-ului dvs., SEO va va aduce in permanenta trafic pe site. Este adevarat faptul ca rezultatele unei campanii SEO se vad in timp, dar acestea vor fi pe masura asteptarilor, mai ales cand colaborati cu o agentie marketing online precum Creative Grande Seo.

 1. Serviciile SEO va permit sa imbunatatiti experienta utilizatorului pe site-ul dvs.

Daca doriti sa reusiti cu marketingul online, trebuie sa oferiti publicului dvs. o experienta pozitiva. Indiferent daca va viziteaza site-ul web sau va citesc e-mailurile, trebuie sa va adresati publicului si sa le oferiti o experienta de top. Singurul avantaj SEO pentru afacerea dvs. este ca SEO va impinge spre crearea unei experiente de utilizare mai bune.

Multe optimizari SEO cruciale sunt necesare pentru succesul acestei strategii, dar promoveaza si o experienta pozitiva. De exemplu, viteza paginii este un factor crucial pentru SEO.

Daca paginile dvs. nu se incarca rapid, riscati ca vizitatorii sa paraseasca site-ul dvs. si sa viziteze site-ul unui concurent, ceea ce va mareste rata de respingere, care trimite un semnal negativ catre Google, care afecteaza clasarea site-ului dvs.  Daca site-ul dvs. se incarca prea lent, oferiti o experienta proasta vizitatorilor.

Daca v-ati optimiza viteza paginii, probabil ca veti obtine rezultate mai bune in rezultatele cautarii. Ati mentine mai multi vizitatori pe pagina dvs., ceea ce trimite un semnal pozitiv catre Google si va creste clasamentul. Utilizatorii vor fi fericiti, deoarece pot accesa rapid informatiile.

Experienta utilizatorului si SEO sunt puternic interconectate. Nu numai ca Google doreste sa ofere cele mai relevante rezultate, dar doreste sa ofere si rezultate care sa ofere o experienta pozitiva. Puteti avea toate informatiile de care are nevoie un cautator, dar daca nu le pot citi, daca nu le poate gasi sau nu le poate vedea suficient de repede, nu va ramane pe site-ul dvs.

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale serviciilor SEO este ca veti imbunatati experienta utilizatorului pe site-ul dvs. O companie SEO va va oferi aceste servicii, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la incorporarea de elemente usor de utilizat. Imbunatatind experienta publicului pe paginile dvs., ii veti mentine pe vizitatori pe site-ul dvs. mai mult timp si ii veti ajuta sa va cunoasca afacerea.

 1. Serviciile SEO va ajuta afacerea sa creasca gradul de cunoastere a marcii

Constientizarea marcii este cruciala pentru dezvoltarea afacerii dvs. SEO va ajuta sa va dezvoltati gradul de constientizare a marcii impreuna cu publicul dvs. Cand utilizatorii efectueaza cautari si va vad afacerea in rezultatele cautarii, incep sa se familiarizeze cu compania dvs. Daca dau click pe listarea site-ului dvs. web, va vor verifica organizatia si vor afla mai multe despre dvs.

SEO va ajuta sa va pozitionati mai bine in rezultatele cautarii. Daca potentialii clienti potentiali si cumparatorii va vad afacerea in partea de sus a rezultatelor cautarii, vor asocia cuvintele cheie pe care le-au cautat cu afacerea dvs. Clasarea mai buna in rezultatele cautarii creste si increderea in marca dvs. Avand in vedere ca 75% dintre oameni nu depasesc prima pagina de rezultate, trebuie sa va optimizati site-ul web pentru a ajunge la prima pagina.

Clasamentele superioare creeaza incredere. Cand va pozitionati mai bine in rezultatele cautarii, in special pe prima pagina, va construiti incredere si autoritate cu publicul. Nu numai ca le veti castiga increderea, dar veti castiga si expunerea marcii pentru afacerea dvs.

SEO este expus 24/7. Spre deosebire de anunturile platite, site-ul dvs. web este intotdeauna acolo si in rezultatele cautarii. Aceasta structura inseamna ca, indiferent de ora sau zi, oamenii pot gasi intotdeauna afacerea dvs.

 1. Serviciile SEO sunt economice

Cand investiti in strategii de marketing digital, doriti sa le folositi pe cele care functioneaza cu bugetul dvs. Unul dintre avantajele SEO este ca este bugetar. Este o strategie rentabila, deoarece vizeaza persoanele care cauta in mod activ produsele sau serviciile dvs.

Nu pierdeti bani pentru a ajunge in fata oamenilor care nu sunt interesati de afacerea dvs. Banii dvs. se indreapta spre directionarea traficului interesat de organizatia pe care o detineti.

Ca rezultat, SEO are o rentabilitate impresionanta a investitiei (ROI). Deoarece atrageti utilizatori interesati, este mai probabil sa cumpere de la afacerea dvs. Este o oportunitate excelenta pentru a va dezvolta compania.

 1. Serviciile SEO va permit sa concurati cu concurentii dvs. de top

Cautati intotdeauna modalitati de a ramane in concurenta cu concurentii dvs. Indiferent daca concurati impotriva unei afaceri medii sau a unei mari corporatii, poate fi o provocare sa va distingeti de alte companii.

SEO niveleaza terenul de joc. Deoarece companiile nu pot plati pentru clasamente organice, acest lucru ii permite companiei dvs. sa concureze cu companii mai proeminente. Motoarele de cautare clasifica site-urile in functie de relevanta lor pentru interogarea de cautare. Daca site-ul dvs. este mai relevant decat site-ul web al unei mari corporatii, cel mai probabil va veti clasa mai sus in rezultatele cautarii.

Avantajul SEO este ca va permite sa concurati cu companii de toate dimensiunile. Aceasta metoda este excelenta pentru a va ajuta afacerea sa ramana competitiva. Cu o companie SEO, puteti avea chiar si o echipa de experti care va pot analiza concurentii si va pot ajuta sa creati o strategie eficienta pentru organizatia dvs.

 1. Serviciile SEO ajuta la cresterea traficului pentru alte strategii

Cand investiti in SEO, veti beneficia de diferite strategii, inclusiv:

E-mail

SEO va avantajeaza strategia de marketing prin e – mail. Daca aveti o bara de inscriere prin e-mail pe site-ul dvs., puteti castiga mai multi abonati avand un plan SEO sanatos. Cand planul dvs. SEO genereaza trafic calificat catre site-ul dvs., este mai probabil sa fie interesati de afacerea dvs. si sa se alature listei dvs. de e-mailuri.

Retele sociale

Este mai probabil sa castigati adepti ai retelelor sociale si prin SEO. Daca oamenii pot gasi afacerea dvs. in rezultatele cautarii si isi iau timp sa o verifice, este mai probabil sa va urmareasca profilurile de pe retelele sociale.

Bloguri

SEO ajuta la cresterea traficului blogului dvs. Cand va optimizati postarile pentru SEO, veti genera mai mult trafic catre blogul dvs. Deoarece SEO genereaza trafic valoros pe site-ul dvs., puteti obtine clienti potentiali de calitate din aceasta strategie.

 1. Serviciile SEO va permit sa monitorizati rezultatele campaniei

Cand investiti timp si bani intr-o strategie de marketing digital, doriti sa stiti ca functioneaza. Unul dintre avantajele serviciilor SEO este ca puteti monitoriza rezultatele campaniei SEO pentru a vedea ca functioneaza pentru afacerea dvs. Puteti utiliza Google Analytics pentru a va monitoriza strategia.

Acest instrument va permite sa vedeti date importante precum:

 • Trafic organic.
 • Timp pe site.
 • Pagini pe sesiune.
 • Rata de respingere.

Aceste valori va ajuta sa intelegeti daca campania dvs. functioneaza sau daca trebuie sa faceti imbunatatiri. Va permite sa va utilizati bugetul mai eficient pentru a ajunge la clientii interesati de afacerea dvs.